review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Kitbedrijf AreYouKittingMe

ARE YOU KITTING ME voor al uw kitwerk door heel Nederland

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 085-1301738
Wij hebben 15 jaar ervaring met kitwerk
kitspecialist nederland

Waarom kiezen voor de vakman als het gaat om kitten?

Omdat kitten van uw woonruimtes perfect moet gebeuren. Redelijk goed kitten of slecht kitten zorgen op termijn gegarandeerd voor complicaties. Die vaak veel kostbaarder zijn dan het inhuren van  een expert in kitten, zal de kosten van een lekkage en het overnieuw moeten doen van het kitwerk. Het klassieke ‘goedkoop is duurkoop’ verhaal. Ga daarom voor de lange termijn en kies voor de vakkundige kitter door heel Nederland.

Kitten is complexer dan het lijkt

Als je een professioneel kitter bezig ziet, lijkt afkitten een eenvoudige klus. Toch is een fout voor de leek snel gemaakt en zijn de problemen die kunnen ontstaan door een verkeerd aangebrachte kitlaag kostbaar. Qua tijd en geld. Goed afkitten is een precisie werkje. Oude kitlagen verwijderen is een tijdrovende klus en moet goed en vakkundig worden gedaan. Pas als de oude kitlaag zorgvuldig is verwijderd, is het mogelijk om een duurzame nieuwe kitlaag aan te brengen. Kit beschermt woonruimtes tegen complicaties als lekkages, het rotten van bouwstructuren en andere problemen. Op de juiste manier de badkamer kitten, keuken kitten of het toilet kitten zijn daarom van cruciaal belang.

Kitbedrijf AreYouKittingMe
Wij hebben 15 jaar ervaring met kitwerk

Hoe kan dit de kwaliteit van uw woonruimte verbeteren?

Omdat kitten van uw woonruimtes perfect moet gebeuren. Redelijk goed kitten of slecht kitten zorgen op termijn gegarandeerd voor complicaties. Die vaak veel kostbaarder zijn dan het inhuren van  een expert in kitten, zal de kosten van een lekkage en het overnieuw moeten doen van het kitwerk. Het klassieke ‘goedkoop is duurkoop’ verhaal. Ga daarom voor de lange termijn en kies voor de vakkundige kitter door heel Nederland.

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

Wanneer opnieuw kitten

Verouderd kitwerk
Kleurverschillen
Na renovatie badkamer
Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 20 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Eigen kitters in dienst
Net en gecertificeerd personeel
De kit specialist van Nederland

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

Kies voor de betrouwbare kitter

Kitten kunt u het best aan de vakman overlaten. De kitters van Are you Kitting me hebben allemaal ruime ervaring in het doen van kitwerken, zoals: afkitten van keukens, kitten van badkamers, afkitten van keukens, kitten van toiletten, verwijderen van oude kit. Ook zwembaden kitten is voor ons een routine klus. Wij benaderen alle kitklussen serieus en gebruiken altijd de beste gereedschappen en het juiste soort kit die onze werkzaamheden vragen.

Iedere woonruimte heeft met andere omstandigheden te maken. Een raam kitten vraagt om een ander soort kit dan het kitten van de toiletruimte. Vocht, tocht, warmte kou en andere omstandigheden in de woonruimte vragen allemaal om een specifieke aanpak als het gaat om kitten.

Hoe kan kit de kwaliteit van uw woonruimte verbeteren?

Als u op deze website bent beland, dan heeft u zich vast al een beetje verdiept in de kitlagen van uw woning of bedrijfspand. Wilt u weten hoe het is gesteld met de kitlagen in uw leef- en werkruimten? Neem dan contact op met Are you Kitting me. Wij helpen u graag met al uw vragen over: de status van huidige kitwerk, oude kitlagen verwijderen, nieuwe kit aanbrengen en alle mogelijke vragen die u heeft over kitten. Ons kitbedrijf is gevestigd in Amsterdam, maar wij bedienen het hele land. De kitters van Are you Kitting me opereren vanuit locaties verspreid door heel Nederland. Meer weten? Neem dan even contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Wij staan u altijd vakkundig en enthousiast te woord.

Groot team ervaren kitters

Are you Kitting me beschikt over een groot team aan ervaren en gedreven kitters. Onze medewerkers kunnen alles in uw woonruimte of bedrijfspand kitten en maken daarbij gebruik van de meest moderne technieken en materialen. Kitten is niet alleen een klus die gaat om de mooie afwerking, maar nog belangrijker: om de houdbaarheid uw leef- en werkomgeving. Ervaring leert dat het bij kitten beetje ‘alles of niets’ is. Kitwerk dat goed is gedaan, gaat jaren mee en kitlagen die slecht zijn aangebracht, zorgen al gauw voor problemen. Kies daarom voor de betrouwbare en vakkundige kitter. Wij kitten overigens niet alleen in Amsterdam. Wij doen onze werkzaamheden met plezier door het hele land. Are you Kitting me staat voor transparantie en vakwerk. Daarom adviseren wij voor ons kitwerk altijd vrijblijvend over kanten die u op kunt met het kitten van uw woon- en werkruimtes.

Ook krijgt u van ons een overzichtelijke prijsopgave van onze werkzaamheden. Vragen? Bel ons gerust. Wij staan u helpen u graag met al uw vragen over kitten.

Ramen kitten
Keuken kitten

Kitbedrijf Are You Kitting Me door heel Nederland: Renovatie en advies

Het grote team vakkundige kitters in Noord Holland en vele andere locaties in Nederland beschikt over de gereedschappen, materialen en tijd om u op zeer korte termijn te helpen. Uw raamwerk kitten, keuken kitten of toilet kitten is voor ons dagelijkse kost. Ook  dilatatievoegen kitten of het kitten van zwembaden doen wij met plezier en precisie. Naast ons eigen team kitters, kunt u via Are you Kitting me gebruik maken van ons samenwerkingsverband met genormeerde elektricien Amsterdam en loodgieter Amsterdam. Zo slaat u bij het kitten van uw nieuwe raamwerk twee vliegen in een klap.

Garantie op kitwerk van Are You Kitting Me

Wij doen ons kitwerk professioneel en vakkundig, daar mag u vanuit gaan. Daarom krijgt u van ons altijd garantie op de iedere kitlaag die wij aanbrengen. Gaat u binnenkort een nieuwe keuken of badkamer plaatsen? Neem even contact op met Are you Kitting me. Onze kitter komt graag bij u langs om u te adviseren over het aanbrengen van de juiste kitlaag. Kitten is vakwerk en zet de puntjes op de i in een mooi afgewerkte badkamer, keuken of toiletruimte. Daarnaast zorgt een goed geplaatste kitrand voor bescherming tegen schade door vocht of schimmel.

Laat onze vakmannen uw woon- of bedrijfspand kitten. Zo weet u zeker dat u over een hoogwaardige kitafwerking beschikt en jaren vooruit kunt qua uitstraling, veiligheid en isolatie.

Het kitbedrijf van Nederland

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

Wat maakt Kitbedrijf Apeldoorn zo groot

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

Onderdeel van Areyoukittingme; hét Kitbedrijf van Nederland

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button